Rose Gold & Bold Liner Makeup Tutorial

Hi and Assalammualaikum ~

Disini saya sertakan barang-barang yang saya guna ❤️
__________
Berikut adalah susunan barang-barang yang saya guna :

[EYES]
– EZlens in Brown
– #Morphe in 35O
– #ODBO durable love liner
– #Benefit White Crayon
– #Sugarbelle Mascara
– #Elise Fake lashes in 7154

[FACE]
– #EstēeLauder Double wear foundation
– #3CE concealer in 001
– #NYX wonder Stick
– #3CE loose powder
– #Benefit Bronze
– #Zoeva Blusher in Nude
– #UrbanDecay highlight in sin

[LIPS]
– #KylieCosmestic Lipkit in Kristen
__________
Sosial Media
Instagram : @asyalliee
Twitter : @littleasyalliee
__________
Song : HATE by 4minute ( Instrumetal )
__________
Thanks !

Comments

Eyzatie Hawley says:

music apa ni asyaa nk tau tajukk

lily says:

Asya ada seni tu sng je nk make up ㅠㅠ

Dewi Rahmi Fauziah says:

kaa cantiikk bangettt.. saya udah subscribe,, suka banget tutorialnya 🙂

Ana Nana says:

nak tnye mna nak beli produk ub tu ye

Nayli Husna says:

du sx

Qaseh says:

have you ever go out without wearing make up?

amy Jais says:

jum singgah pulak kt video aisya liyana…:)

Inhun Exol says:

are you a kpoper? when I just heared “hate” I gottt exciteddd

Umi Natyfa says:

comey la

Fatin Aliah says:

lawa nya

the unknown says:

mina rosli lg cantik huhu

Keylla Shariff says:

Nak cantik macam Asyalliee Ahmad
Jo Visit My instagram @5siblingshop
produk Kdoll Beauty Skin Duta byAsyallieeAhmad
Untuk pertanyaan boleh WA 01129201006

Xoxo.ItsAra says:

Egg

Nurul Rasyinah says:

kak shasha,jgn pakai terlalu makeup

Adda Gamers says:

kak asya mna ? adu kak buat la vid lg dh lbh 1 bln tk buat . thu la bz but please buat lg

Sofhea soniya says:

orang biasa kata tak pakai mekap lagi cantik tapi sebenarnya mekuap ni lah yang buat cantik dan laku

yana liyanna says:

asya cantik sangat hehe saya suka tengok semua video makeup asya hehe

Nayli Husna says:

Asyal

Syafiqah Humaira says:

goals

SENDAYUTINGGIONLINE93 MIRA says:

cantik

tomato chips says:

Asya pkai shade apa foundation Estée Lauder tu?

Puteri Syafa says:

mula2 kak sya pakai fondation ape ye ..

NrFatihah Kasim says:

pls cover anak rambut tu. dikira aurat 🙂

Aya Angelia says:

Ugly bitch

NUR SAKINAH says:

sya buat harley quinn or joker versi perempuan berani tak ?

Mamarina 4041 says:

kak simplenye …and lawa jugak…

Arifah Syasya says:

cantik gila doh

Nur Aira Nazirah Muhamad says:

kak asya pki cam ni nmpk lawa la

Sparklify says:

She doesnt look as pale here as she does in her recent vids

 Write a comment

*

Do you like our videos?
Do you want to see more like that?

Please click below to support us on Facebook!